NEWS

AegirBio AB utser Christel Dahlberg till CFO

AegirBio AB (”AegirBio” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolaget har utsett Christel Dahlberg till CFO med tillträde den 1 februari 2024. Christel Dahlberg har agerat som interim CFO för AegirBio sedan april 2023.

Christel Dahlberg har en kandidatexamen i juridik från Lunds universitet och har även genomfört universitetsstudier inom ekonomi och redovisning och har bl.a. arbetat som bolagsansvarig ekonom på börsbolag samt ekonomichef på ett mellanstort bolag. Christel Dahlberg har också varit verksam inom ett flertal chefsroller, både som anställd och konsult.

AegirBio i korthet

AegirBio är ett svenskt diagnostikföretag som grundades 2019 för att erbjuda tester för att övervaka och optimera doseringen av biologiska läkemedel via sin unika patenterade teknologiplattform. I juni 2020 noterades AegirBio på Nasdaq First North Growth Market. Bolagets ambition är, förutom att föra ut innovativ diagnostisk teknologi till marknaden, att göra diagnostik mer tillgänglig, enklare att använda och att ge korrekta och lätt överförbara resultat. För mer information, se Aegirbios hemsida www.aegirbio.com

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | adviser@eminova.se

Related link:
Cision